placeholder

Har du stor passion för service och önskar ett varierande jobb inom ett av våra nya affärsområden?

Ansök här

Vill du bli en del av ett familjärt team med högt i tak och positiv anda? Har du erfarenhet av försäljning, skapa relationer och vill jobba i en ansvarstagande roll? Då är tjänsten som säljare för Truck and Bus, något för dig.

Om rollen

Inom affärsområde Truck & Bus har vi mot ambitionen att bli den föredragna systemleverantören av tvättutrustning hos våra kunder. Vi erbjuder en helhet som ser till att våra kunder kan fokusera på att utveckla sin tvättaffär. I din roll är du huvudkontaktpersonen inom ditt distrikt mot våra kunder som finns hos åkerier, återförsäljare och serviceverkstäder för lastbilar och bussar, bussbolag samt fristående tvättaktörer. I dina uppgifter ingår att sälja samtliga våra produkter bestående av:

Hårdvara - Återförsäljare av världsledande tvättsystem och biologisk vattenrening.
Service - Rikstäckande montage- och servicenät kombinerat med fjärr- och joursupport i avtalsform.
Tvättkem - Försäljning och service av marknadsledande och miljöriktiga kemiprodukter. Bland annat en komplett produktlinje med Svanenmärkta produkter.
Övriga tjänster - Utifrån kundens behov t. ex. affärsutveckling, projektering, finansiering, utbildning, vattenprovtagning, statistik med mera.
Övriga tjänster - Utifrån kundens behov t. ex. affärsutveckling, projektering, finansiering, utbildning, vattenprovtagning, statistik med mera.

Tjänsten har start omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Placering på kontoret i Göteborg med kunder i Västra Sverige. Du rapporterar till chefen för affärsområdet Martin Broman.


Ansök här

Vi erbjuder

Kul på jobbet. Kunniga och roliga kollegor, mycket skratt och möjlighet att lära sig av varandra
Stor variation i vardagen
Som branschledande och växande företag finns möjlighet till att bidra med din kunskap i olika projekt
Valet till privat sjukvårdsförsäkring eller friskvårdsbidrag
Möjlighet till årlig bonus
Sociala aktiviteter tillsammans med teamet och företaget
Årlig gemensam kick-off, senast var vi i en helg i Istanbul
Tjänstepension och generösa trygghetsförsäkringar via SEB

Om dig

För oss är din personlighet viktig. För att trivas hos oss behöver du dela vår anda, vilket gör oss unika och framgångsrika. Det skapar också förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. Du har ett starkt kundfokus och förmåga att se möjligheter till affärer. Vidare gillar du att ta ansvar i och utanför din roll som en del av ett team. Du kan arbeta självständigt och strukturerat både med uppsökande försäljning och i uppgiften med att utveckla befintliga kunder. Extra viktigt för denna roll:

Stort driv
Strukturerad, effektiv och målinriktad
Har god förmåga att hantera ett flertal parallella uppgifter
Erfarenhet av teknisk/industriell försäljning, gärna av Premiumvarumärke
Vana att bearbeta direkta och indirekta beslutsfattare på många olika nivåer hos kund
Är kommunikativ, tydlig och noggrann
God förmåga att prioritera din dag
Prestigelös
Har gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet
God IT-vana (Officepaketet)
Ser resande som en naturlig del av arbetet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av buss- eller lastbilsbranschen på något sätt
Körkort krävs för denna roll

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Går du vidare i processen är första steget ett kortare möte med fokus på dig som personer och möjlighet för dig att få en mer detaljerad bild av rollen tillsammans med din potentiella chef. Det andra steget är en djupintervju med uppgiftbaserade frågor. Det tredje steget är referenstagning och bakgrundkontroll, som vi gör i samarbete med ett externt bolag. 

Vänligen notera att vi inte emot ansökningar via mail av GDPR skäl. Om vi får in mailansökningar kommer dessa att raderas. 

Önskar du mer information om tjänsten når du vår affärsutvecklare för Truck & Bus Martin Broman på martin.broman@washtec.se eller på
+46 (0)73-474 79 03

Varmt välkommen med din ansökan!

placeholder