placeholder

Har du stor passion för service och önskar ett utvecklande jobb?

Ansök här

Är du redo för ett varierande och roligt jobb? Pamaco Totalservice, kända under varumärket WashTec är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanen-märkta kemprodukter och service. I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker tre olika distrikt – Öst, Norr samt Väst.

Om rollen

Vi letar just nu efter servicetekniker till olika distrikt – Öst, Norr och Väst. Du utgår från hemmet och jobben i Öst-distriktet är mestadels i Stockholms-området. Jobben i Väst sträcker sig mellan Göteborg, Strömstad, Jönköping och Mariestad. I Norr ingår du i distriktet runt Hudiksvall, Östersund och Örnsköldsvik. Till vilket distrikt du önskar söka anger du i formuläret nedan. 

Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Du tillhör en grupp av servicetekniker inom samma distrikt och du, din chef och dina kollegor träffas ett flertal gånger per år.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna distriktets och företagets kunder.
Ansvara för att arbetet bedrivs effektivt, kvalitativt och kostnadsmedvetet samt ha ordning och reda på arbetsplatsen.
Hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem i realtid.
Bidra till den långsiktiga utveckling som företaget strävar mot genom vår vision ”förändra svensk fordonstvätt”.
Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund.

Tjänsten har start omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka.


Ansök här

Vi erbjuder

Kul på jobbet
Utveckling av din kompetens
Stor variation i vardagen, ingen dag är den andra lik
Kunniga och roliga kollegor, mycket skratt och möjlighet att lära sig mycket av varandra
Stor frihet under ansvar och bra verktyg för att göra sitt jobb
Att jobba med branschens främsta produkter

Om dig

För oss är din personlighet viktig och för att trivas hos oss behöver du dela vår Pamaco-anda. Vår anda är en beskrivning av vilka beteenden hos våra medarbetare som gör oss unika och framgångsrika. Och är det som skapar förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. Som person ser vi att du har ett stort driv och har service i fokus. Vidare att du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt med en stark känsla för ordning och reda. Du är lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut och har lätt att anpassa dig till kundens behov. För att lyckas i rollen som montör/servicetekniker ser vi att du:

Har tidigare erfarenhet som tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll.
Har en god vana att felsöka.
Har erfarenhet inom mekanik och gärna viss kunskap om el.
Har körkort samt har goda svenskakunskaper i tal och skrift.
Kunskaper inom enklare programmering och pneumatik är meriterande.


Vi går igenom ansökningar och träffar personer löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi planerar att ha rekryteringen klar under november. Önskar du mer information om tjänsten når du vår HR-chef Emma på emma.wincrantz@washtec.se eller +46 (0)72-530 73 80. 

Varmt välkommen med din ansökan!

placeholder