placeholder

Din chans att använda dina tekniska kunskaper i rollen som projektledare

Ansök här

Är du redo för din karriärs roligaste tid? Pamaco Totalservice, kända under varumärket WashTec är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanen-märkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas i en projektledande roll där du är nära kunden och affären.

Om rollen

Vi letar just nu efter två projektledare till två olika distrikt – Öst och Syd. Till vilket distrikt du önskar söka anger du i formuläret nedan. Som projektledare hos oss ansvarar du för att driva lönsamma montageprojekt av vår helhetslösning och koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer samt bilhandlare.

I din roll är du konsultativ, nyfiken, strukturerad och affärsmannamässig. Rollen som projektledare innebär att du har ansvar för projektledning av sålda maskiner från signerad order till dess att projektet är överlämnat till kund. Detta innebär att du i det dagliga exempelvis planerar montageprojekt, ser till att vi får rätt priser från underleverantörer, säkrar så att lösningarna är kostnadseffektiva samt kravställer mot kund och andra installatörer.

Du kommer även att stötta säljarna vid försäljningsarbete av komplexa projekt. Till din hjälp har du mycket kompetenta och trevliga kollegor i form av säljare, produktchefer och tekniker. Du ingår i säljavdelningen och rapporterar till Sälj-och Marknadschefen.


Ansök här

Vi erbjuder

En central, spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar.
Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras.
Glada och engagerade kollegor – en plats i ett härligt team.

Om dig

Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Pamaco-anda. Det innebär att du:

Har service i fokus – det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat. Vi är sprungna ur att kunderna ska få en riktigt bra service.
Är drivande – du har ett tydligt eget driv, är proaktiv och nyfiken med en vilja att lära dig våra produkter och tjänster.
Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din leverans. Detta tror vi är en självklarhet för dig både internt och externt
Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

Vi går igenom ansökningar och träffar personer löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi planerar att ha rekryteringen klar under november. Önskar du mer information om tjänsten når du vår HR-chef Emma på emma.wincrantz@washtec.se eller +46 (0)72-530 73 80. 

Varmt välkommen med din ansökan!

placeholder