placeholder

Jobba hos oss

Hjärtat i vårt bolag är våra medarbetare som skapar förtroende genom att erbjuda den bästa servicen. Är du en av oss?

Se lediga jobb

Vi har passion för service

”1980 startade min pappa ett biltvättsföretag  i Göteborg. Han var tekniker, med stor passion för service och biltvätt. Som liten följde jag ibland med honom på jobbet, där jag redan då såg hur hårt han jobbade och vilket förtroende han hade från både kunder och kollegor. De visste att han skulle göra sitt allra bästa för att fixa maskinen, utan genvägar. Förtroendet och hjärtat i service var det som grundade bolaget. 

2009 ringde pappa mig. Det var första gången som han frågade mig om råd gällande företaget. Min färdighet ligger inte i meckandet, jag jobbar med företagsbyggande. Men vi delar en viktig sak – passion för service, ett välgjort arbete och förtroende. Att påverka människors vardag till det bättre, för både kunder och kollegor. 

2010 började jag som VD med ambition att utveckla och växa bolaget. Idag är vi marknadsledande inom service och försäljning av system för fordonstvätt, med 70 medarbetare runt om i landet. Vi har kontor i Kista, Västra Frölunda, Åkarp och Ljungby. Hjärtat i bolaget är fortfarande service och tvättar, och vi representerar det världsledande tyska varumärket WashTec på den svenska marknaden. 

Vi har lyckats med detta tack vare fantastiskt engagerade medarbetare. Oavsett vad du jobbar med hos oss är din insats lika viktig. Tillsammans är vi starka. 

Och vad händer i framtiden? Vi vill fortsätta att erbjuda den bästa servicen på marknaden och har många spännande planer. För att lyckas med det behöver vi riktigt bra personer som delar vår drivkraft: bygga förtroende genom att ha service i fokus, vara drivande, ta ansvar och agera långsiktigt. Om du känner igen dig i den beskrivning – hör av dig till oss!”


placeholder

Magnus Olsson, VD

Se lediga jobb

Vad får du när du jobbar hos oss?

Vi tar regelbundna temperaturmätningar på vad våra medarbetare tycker och tänker om olika saker. Det bästa med jobbet är att vi har kul ihop. Här kommer de främsta anledningarna till varför:

Stor variation i vardagen, ingen dag är den andra lik
Utveckla sig själv och sin kompetens ständigt
Kunniga och roliga kollegor, mycket skratt och möjlighet att lära sig mycket av varandra
Mycket nöjda kunder som skapar stolthet
Stor frihet under ansvar och bra verktyg för att göra sitt jobb
Får jobba med branschens främsta produkter
Kick-off resa varje år med hela bolaget (senast till Island och Istanbul) och sociala aktiviteter i din grupp.
Förmåner som gruppbonus, pension, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.

Lediga jobb just nu

placeholder

Projektledare

Region Öst & Syd

Ansök

placeholder

Servicetekniker

Region Norr, Öst & Väst

Ansök

placeholder

Serviceplanerare

 

Ansök

placeholder

Regionchef

Region Öst

Ansök

placeholder

Redovisningsekonom

Kista

Ansök

placeholder

Säljroll Truck och Bus

Göteborg

Ansök

Vi vill alltid komma i kontakt med personer som delar vår anda.

Vi söker dig som kan skapa förtroende genom bra service, är drivande och tar ansvar, samtidigt som du agerar långsiktigt. Känns detta intressant? Eller passar inget av ovan jobbannonser in på dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

placeholder